Organizari evenimente Brasov

AV EVENT BRASOV

BAR MOBIL & MESE LUMINOASE

AV EVENT BRASOV

BAR MOBIL & MESE LUMINOASE

Impresioneaza-ti invitatii cu atmosfera futurista creata de un bar mobil si de mese luminoase!
AV Event Brasov | Servicii profesionale DJ | Inchirieri echipamente sonorizare, videoproiectie si masini de fum pentru organizari evenimente in Brasov | DJ Nunta | DJ Botez | DJ Nunta | DJ Botez | Echipamente sunet | Echipamente scena | Sonorizari evenimente Brasov| Sonorizari evenimente Brasov | Inchirieri echipamente sonorizare | videoproiectie si masini de fum pentru organizari evenimente in Brasov | Echipamente de sunet si lumini | Inchiriere ecrane led Brasov | Masina fum greu pentru dansul mirilor | Efecte speciale nunta | Inchiriere masina de fum greu Brasov | Servicii profesionale video Brasov |  Inchiriere echipamente scena si accesorii

Inchiriere bar mobil si mese luminoase

BAR MOBIL & MESE LUMINOASE

Organizezi o petrecere indoor, o nunta sau chiar un eveniment corporate? Impresioneaza-ti invitatii cu atmosfera futurista creata de un bar mobil si de mese luminoase!
iti oferim ocazia sa creezi un punct de atractie pentru invitatii tai de la petrecere, care ii va incânta si le va face experienta mai placuta! Indiferent de tipul de eveniment pe care il organizezi dar si de meniul servit la bar, imagineaza-ti privirea de pe chipul invitatilor tai când vor vedea ce surpriza ii asteapta!

De cele mai multe ori, barul mobil transforma orice eveniment intr-unul memorabil, nu doar prin aspectul sau elegant si meniul diversificat, ci si prin performanta si profesionalismul barmanului din echipa noastra care serveste la evenimentul tau.
Mesele noastre luminoase functioneaza pe baza de LED si ele pot fi personalizate in culorile tematice ale evenimentului, devenind un adevarat punct de atractie usor de remarcat datorita luminii emanate in jurul lor. Poti alege sa utilizezi mesele luminoase doar dupa lasarea serii, ca sa creezi o atmosfera de vis si sa transformi surpriza pentru invitatii tai intr-una si mai placuta!

Esti pregatit sa dai tonul distractiei la evenimentul tau? Contacteaza-ne pentru inchirierea unui bar mobil cu barman profesionist si a unui set de mese luminoase si, garantat, vei avea un eveniment de neuitat!
Bonus, oferim si consultanta in realizarea meniurilor servite la bar. Intra acum in legatura cu noi!

AV EVENT BRASOV

AV Event da viata petrecerilor tale!

Lumini... DJ... sunet impecabil... proiectii video... toate acestea transforma evenimentul tau intr-o experienta memorabila pe care invitatii tai nu o vor uita. Poate te intrebi cat costa; ei bine, noi iti spunem ca, indiferent de bugetul tau, poti organiza un eveniment reusit. Poate fi vorba de acea petrecere de care toata lumea vorbeste, de nunta ca in povesti pe care de mult o visau sau de conferinta de afaceri cea mai reusita din oras.

Servicii profesionale DJ

Cauti un DJ pentru evenimentul tau? Tocmai l-ai gasit! Activam ca DJ si specialisti in logistica evenimentelor de peste 10 ani. Contacteaza-ne!

Sonorizari

Organizezi o petrecere, o nunta, un botez sau un eveniment corporate? Avem echipamente profesionale de sunet si toate sfaturile de care ai nevoie. Solicita oferta!

Videoproiectie

Comunicarea si design-ul din cadrul evenimentului tau sunt secretul unei organizari impecabile. Apeleaza la noi pentru echipamente de top si consultanta!

Lumini si efecte speciale

Luminile statice si dinamice, masinile de ceata si fum sunt sarea si piperul de care are nevoie petrecerea ta. Ia-ti acum echipamentul care te va ajuta sa faci diferenta!

Bar mobil si mese luminoase

Creeaza un punct de atractie la evenimentul tau: un bar mobil cu barman profesionist si un set de mese luminoase care vor atrage privirile invitatilor tai! Afla mai multe!

Trupe & Formatii

Vrei o formatie live sa cante la evenimentul tau? Spune-ne si noi ti-o aducem! Colaboram cu o varietate de trupe pentru orice gusturi muzicale!

AV Event Brasov

SISTEME DE LUMINI & MASINI DE FUM

Orice petrecere memorabila inseamna, in afara de muzica, DJ, MC si consumatie, lumini si masini de fum.

Cum ar fi o petrecere in club, fara lumini dinamice? Acelasi lucru este valabil si pentru o nunta, un botez, o petrecere corporate sau orice fel de eveniment care presupune distractie, suspans sau momente de dans. Cum ar fi dansul mirilor de la o nunta, fara fumul din jurul lor care creeaza un ambient romantic?

De aceea, echipa AV Event vine in ajutorul tau cu o serie de echipamente de ultima generatie care vor da viata evenimentului tau! Iti punem la dispozitie spre inchiriere toata gama de lumini statice si dinamice pentru crearea unei atmosfere de neuitat la petrecerea ta.

AV EVENT BRASOV

Vrei sa organizezi un eveniment reusit? Ia legatura cu noi!

Organizezi o petrecere sau un eveniment corporate in viitorul apropiat? Lasa-ne pe noi sa ii dam viata! Contacteaza-ne sa discutam despre evenimentul tau si solicita o oferta adaptata in functie de bugetul tau!